آش ترخینه

همه میدونیم که ممکنه تا اومدن زمستون کرونا از بین نرفته باشه 

و سرماخوردگی ها بدن ما رو در برابر ویروس های بزرگتر ضعیف کنه

متاسفانه خطر بزرگی تهدیدمون میکنه که از حالا باید به فکر باشیم

تغذیه ای سرشار از ویتامین و آنتی بیوتیک ها سلاح محکمی در برابر هر نوع ویروسی هست.

آش ترخینه یک تغذیه عالی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و مراقبت در برابر انواع ویروس ها

جهت خرید ترخینه درجه یک از طریق سایت یا اینستاگرام ما اقدام فرمایید.

  • دستور پخت آش ترخینه:
مواد لازم آش ترخینه
ترخینهدو لیوان
نخودنصف لیوان
لوبیا چینینصف لیوان
عدسنصف لیوان
سبزی آشدو لیوان
پیازدو عدد
کشکبه میزان لازم
سیردو حبه
زردچوبهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

مراحل تهیه پخت آش ترخینه :

1. ابتدا باید نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنیم و چند باری آبشان را عوض کنیم تا هم نفخ شون برود و هم راحت تر پخته شوند. ترخینه ها را هم از یک ساعت قبل در یک ظرف با مقداری آب خیس کنید.

2. برای شروع دو پیاز متوسط را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه با روغن تفت می دهیم تا سرخ و طلایی شود سپس دو حبه سیر که از قبل با رنده به صورت ریز رنده کرده ایم همراه زردچوبه به قابلمه پیاز اضافه می کنیم.

3. در این مرحله نخود و لوبیا را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا نخود و لوبیا نیم پز شود. تقریبا بعد از یک ساعت عدس را اضافه می کنیم و وقتی عدس نیم پز شد ترخینه ها را هم اضافه می کنیم و دوباره صبر می کنیم تا همه مواد به خوبی بپزند. دلیل اینکه عدس را دیرتر اضافه کردیم این است که عدس نسبت به نخود و لوبیا زودتر پخته می شود.

4. پس از اینکه حبوبات آش به خوبی پختند سبزی آش را اضافه می کنیم و نمک آش را هم اندازه می گیرم و بعدش اجازه می دهیم تا آش با حرارت ملایم بپزد. بعد از اینکه آش به خوبی پخت و جا افتاد می توانید آن را با پیاز داغ ، نعنا داغ و کشک تزیین کنید و سپس سرو کنید. امیدوارم از پختن این آش ترخینه لذت ببرید.

نکات پخت آَش :

سبزی آش ترخینه

سبزی آش را می توانید به صورت آماده و خرد شده از سبزی فروش ها تهیه کنید و یا اینکه سبزی تازه بخرید و خودتان پس از شستن آن را خرد کنید. سبزی آش ترخینه به نسبت های مساوی شامل تره ، گشنیز ، جعفری ، برگ چغندر یا اسفناج می باشد. 


جا افتادن آش ترخینه

برای اینکه آش ترخینه به غلظت مناسب برسد و خوشمزه تر شود باید اجازه دهید آش ترخینه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. با حرارت زیاد نه تنها آش ترخینه زودتر آماده نمی شود بلکه آب آش تبخیر می شود و تمامی مواد آش خام باقی می مانند و خوردن این آش لذت خاصی نخواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید