ایده هایی برای تزئین لواشک
لواشک جزو خوشمزه ترین خوردنی هایی است که طرفداران زیادی دارد. علاوه بر بچه ها، بزرگترها نیز عاشق لواشک هستند. به همین دلیل است که لواشک، جای خود را در میهمانی ها باز کرده و در دورهمی ها، تفریحات و حتی شب یلدا، عضو جدا نشدنی این میهمانی ها شده است. امروز تصمیم داریم شما را با چند ایده جالب برای تزئین لواشک آشنا کنیم تا به زیبایی هر چه تمام، از میهمان های خود پذیرایی کنید. همچنین می توانید پک های بسته بندی شده لواشک تزئین شده را به عنوان هدیه به دوستان و آشنایان خود هدیه دهید. یکی از پرطرفدارترین هدایا برای ولنتاین، پک های تزئین شده لواشک است که هر ساله تعداد زیادی از آن به فروش می رسد. به کمک این آموزش شما می توانید به سلیقه خودتان، پک های مناسبتی تهیه کنید و به عزیزانتان هدیه دهید. جهت سفارش و خرید لواشک تازه و باکیفیت خانگی می توانید از طریق سایت آویشه و یا از طریق اینستاگرام با ما در ارتباط باشید. آویشه به عنوان یکی از تولیدکنندگان لواشک خانگی، سالهاست که محصولات مرغوب را در اختیاران مصرف کنندگان عزیز در سراسر ایران قرار می دهد. شعار آویشه استفاده از محصولات اولیه باکیفیت در تهیه لواشک خانگی است. به همین دلیل برای تولیدات خود از آلو و میوه های مرغوب و تازه استفاده می کند.
تزئین لواشک
ساده ترین روش برای تزئین لواشک، استفاده از قالب های آماده است. لواشک را روی سطح صافی قرار دهید و با استفاده از قالب های آماده، آن را به شکل قلب، گل و… بُرش بزنید. اکنون قطعات بُرش خورده را درون ظرف زیبایی قرار داده و از میهمانان پذیرایی کنید.
یکی دیگر از روش های ساده برای تزئین که می توانید از کودکان نیز بخواهید با شما همکاری کنند، رول کردن لواشک هاست. لواشک را روی سطح صافی قرار دهید، مستطیل هایی با عرض یکسان بُرش بزنید، حال هر کدام از مستطیل ها را رول کنید. و سپس درون ظرف مناسبی قرار دهید. می توانید به انتهای رول های آماده شده، سیخ چوبی بزنید تا هم رول ها باز نشود و هم شبیه حالت شاخه گل شود. برای آنکه گل های رنگارنگی داشته باشید، می توانید از طعم های مختلف لواشک استفاده کنید و هر رول را در یک رنگ آماده کنید.
علاوه بر این نیز می توانید یک رول را در سه رنگ مختلف آماده کنید. یعنی هر رول را، از سه طعم مختلف لواشک، تهیه کنید. مرکز رول را رنگ روشن تر، وسط رول رنگ بعدی و انتهای رول را رنگ تیره تر لواشک را بپیچید.
روش اول تهیه کیک لواشک:
اگر شما هم جزو طرفداران لواشک و ترشک ها هستید، حتما این بخش را با دقت بخوانید و این کیک خوشمزه را برای ماسبتی هایی مثل شب یلدا و تولدها و دورهمی ها آماده کنید. پیشنهاد می کنیم به جای کیک های شیرینی که همیشه با کلی خامه تزئین می شدند، این بار با طعم متفاوتی از کیک از میهمانان خود پذیرایی کنید. اگر بتوانید لواشک ها را از چند روز قبل آماده کنید می توانید در روز میهمانی فقط دیزاین کیک را داشته باشید و زمان کمتری را در آشپزخانه بگذرانید.
اگر زمانی برای آماده کردن لواشک ندارید، پیشنهاد می کنیم از لواشک های خانگی باکیفیت آویشه استفاده نمایید. لواشک خانگی آویشه از مرغوب ترین میوه های بازار تهیه می شود و آویشه با تجربه ای که طی چند سال کسب کرده است توانسته رضایت مشتریان خود را از نقاط مختلف کشور داشته باشد. شما عزیزان نیز می توانید برای خرید لواشک آلو و لواشک آلوچه و سایر طعم ها از طریق سایت و همچنین پیج اینستاگرام آویشه با همکاران بخش فروش در ارتباط باشید و محصول را در محل مورد نظر دریافت نمایید.
مواد لازم برای کیک لواشکی:
– لواشک چند برگ
– سس لواشک به مقدار لازم
– ذغال اخته 200 گرم
– آلو 200 گرم
– آلبالو تازه 400 گرم
– آلوچه، آلو وحشی، آلو جنگلی 200 گرم
همانطور که در مقاله های قبلی آویشه آموزش داده بودیم و روش تهیه لواشک در منزل را گفته بودیم، لواشک ها را از چند روز قبل آماده کنید و درون سینی بریزید و اجازه دهید تا کم کم جلوی نور خشک شود. اگرزمان کافی برای پخت لواشک ندارید، از لواشک های خانگی آویشه استفاده کنید و به صورت آنلاین خرید نمایید.
اکنون وارد مرحله بعدی کیک می شویم و لازم است مواد داخل کیک ترش را آماده کنیم. ذغال اخته، آلبالو و آلو را داخل قابلمه بریزید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و به شکل پوره درآید. این ترکیب طعمی فوق العاده و ملسی خواهد داشت. پس از تکمیل شدن فرآیند پخت، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا مواد خنک شود. پوره آماده شده را درون سبدی بریزید و زیر آن ظرفی قرار دهید تا مایع صاف و یکدستی به دست آید و هسته ها درون سبد باقی بماند. اکنون این مایع غلیظ و یکدست را به عنوان مایع داخل کیک استفاده می کنیم.
یک قالب قلبی یا دایره شکل را انتخاب کنید. به اندازه قطر قالب، یک تکه لواشک برای بالا و یک تکه برای کف قالب، بُرش بزنید. برای دیواره دور تا دور قالب هم کافیست لواشک را به صورت مستطیل برش زده و دور دیواره قالب قرار دهید. بهتر است چند لایه لواشک را روی هم بگذارید تا دیواره کیک، مقاومت لازم برای نگهداری مواد داخل کیک را داشته باشد.
حال کمی از پوره ای که از مخلوط سه میوه را آماده کرده بودید و خنک شده است را روی لایه کف قالب بریزید و سپس تکه های لواشک را روی آن بریزید. مجداد پوره و دوباره کمی لواشک خرد شده روی آن بریزید. این کار را تا جایی ادامه دهید تا قالب از مواد پر شود و کیک از مواد ترش پر شود. در آخرین مرحله لایه لواشک که برای بالای کیک آماده کرده بودید را روی آن قرار دهید و با کمک قلمو کمی از سس غلیظ شده پوره را دورتا دور کیک بزنید تا لبه های لواشک به هم بچسبند و نتیجه کار شکیل تر شود. اگر نیاز بود می توانید با کمک خلال دندان قسمت های مختلف کیک را به هم وصل کنید تا ثابت بماند.
نکته: برای این که هنگام جدا کردن کیک از قالب مشکلی پیش نیاید، پیشنهاد میکنیم از قالب کمربندی استفاده کنید تا به راحتی کیک از قالب جدا شود.
اکنون لازم است کیک ترش را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد. سپس می توانید قالب را از کیک جدا کنید و درون ظرف مورد نظر قرار دهید و به سلیقه خودتان تزئین کنید.
برای آن که کیک ترش براق تری داشته باشید می توانید هنگام سرو کردن با قلمو کمی سُس آلوچه روی آن بمالبد تا جلوه زیباتری داشته باشد.
روش دوم تهیه کیک لواشک:
اگر بخواهید کیک لواشک را به روش دیگری درست کنید، بهتر است چند ورق از لواشک را به صورت دایره برش بزنید و روی هم قرار دهید تا ارتفاع کیک تشکیل شود. اکنون به اندازه دور تا دور کیک، لایه دیگری از لواشک را قرار میدهیم تا همه ورقه ها را دربربگیرد و بدنه کیک را تشکیل دهید. حال به سلیقه خودتان می توانید روی آن را تزئین کنید. میتوانید از گل ها و قلب های بُرش خورده که در مراحل قبلی آموزش داده شد، برای تزئین این کیک ترش خوشمزه، استفاده کنید.
برای تزئین کیک لواشکی، می توانید از گل های رز کوچک و درشت لواشکی نیز استفاده کنید. بعضی قسمت ها را به کمک برگ های بزرگ، دیزاین کنید و بین آن ها از مروارید خوراکی برای زیبایی کار کمک بگیرید.