تفاوت لواشک خانگی و لواشک صنعتی چیست؟

اگر لواشک به صورت خانگی و بهداشتی تهیه شود، به این دلیل که نسبت به لواشک های صنعتی از نمک و شکر کمتری در تولیدات خود استفاده می کنند و اصلا از رنگ های غیرمجاز و مواد نگهدارنده و اسید استفاده نمی کنند، سالم تر هستند.

تفاوت لواشک خانگی و لواشک صنعتی چیست؟

این نوع لواشک های خانگی که در واقع عصاره میوه ها هستند، تمامی خواص میوه را دارند و با توجه به میوه ای که در تولید آن استفاده شده است دارای ویتامین های مختلفی هستند که برای سلامت بدن مفید هستند. البته از لواشک برای درمان برخی بیماری ها همچون رفع مشکلات کبد و پاکسازی کبد و سلامت پوست، قلب و عروق و حتی لاغری هم استفاده می شود. پس اگر از لواشک های بهداشتی در حد اعتدال استفاده شود، برای سلامت مفید هستند.

لواشک‌ و ترشک هایی که به روش مجاز، بهداشتی و تحت نظارت سازمان‌های مربوطه تولید می‌شوند، از میوه‌های باکیفیت و سالم و همچنین از ترکیبات دیگر مثل نمک در حد مجاز استفاده می‌کنند. در این مراکز تولیدی، کلیه پرسنل از لحاظ سلامتی و نداشتن بیماری های ویروسی چک می شوند. بهداشت محیط کار، ظروف مورد استفاده در مراحل تولید و نیز نحوه بسته بندی بررسی می شود و کلیه موارد زیر نظارت های بهداشتی و کنترل کیفی بررسی می شود. بنابراین محصولات تولیدی این مراکز تولیدی به لحاظ بهداشتی سالم هستند و لواشک تولیدی به عنوان یک میان وعده عالی برای کودکان و بزرگسالان محسوب می شود. توصیه ما به شما عزیزان استفاده از محصولات طبیعی است. شما می توانید لواشک های خانگی و باکیفیت آویشه در طعم های مختلف را به صورت کیلویی سفارش داده و در محل دریافت نمایید

دیدگاهتان را بنویسید