درخرید عسل به چه نکاتی باید توجه کنیم ؟

درخرید عسل به چه نکاتی باید توجه کنیم ؟

انواع عسل چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟

همانطور که مشاهده می‌کنید، عسل‌ها نیز دارای انواع مختلفی می‌باشند. این محصولات بر اساس اینکه چگونه و از چه منبعی استخراج شده‌اند، در دسته‌بندی مجزا جای می‌گیرند. برای مثال عسل کنار حاصل فعالیت زنبورهایی است که از درخت‌های کنار تغذیه می‌کنند. به همین ترتیب عسل آویشن و عسل گون از زنبورهایی که از گرده همین گیاهان تغذیه کرده‌اند، به دست می‌آیند.

محصولات دیگر نیز هر کدام از منابع مختلفی تهیه شده و در نتیجه خواص و مزیت‌های متفاوتی نیز دارند. خواص عسل عسل به عنوان یک آنتی اکسیدان قدرتمند در کاهش خطر سکته قلبی، سکته مغزی و انواع سرطان نقش دارد. این محصول طبیعی اثر قابل توجهی بر سلامت چشم‌ها می‌گذارد. اما یکی از مهم‌ترین خواص عسل، ضد باکتری بودن آن است. این محصول طبیعی علاوه بر پیشگیری از تکثیر باکتری‌ها، آن‌ها را از بین می‌برد.

همچنین بر اساس تحقیقات، احتمال بروز عارضه‌های قلبی ناشی از دیابت نوع دو با مصرف عسل کاهش پیدا می‌کند. به علاوه کاهش فشار خون، تبدیل کلسترول بد خون به کلسترول خوب، کاهش تری‌گلیسیرید، بهبود زخم‌ها و درمان سرفه در کودکان از دیگر خواص عسل به حساب می‌آید. مصرف مرتب عسل انرژی شما را افزایش داده، سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می‌کند، آکنه و عارضه‌های پوستی را بهبود می‌بخشد و خوابی آرام را به شما هدیه می‌کند. با این وجود اگر بخواهیم همه خواص و فواید عسل را برای شما عنوان کنیم، باید ساعت‌ها در موردش صحبت کنیم

در خرید عسل اصل و با کیفیت به چه ویژگی‌‌هایی توجه کنیم؟

رنگ با طعم و عطر عسل طبیعی ارتباط داره به نحوی که عسل های با رنگ روشن معمولا طعم ملایم و عسل های با رنگ تیره طعم قوی‌تری دارند. رنگ عسل به این بستگی دارد که در چه منطقه ای تولید شده و زنبور از چه گل یا گل‌هایی تغذیه کرده. عسل‌های مختلف غلظت متفاوت هم دارند. این موارد هیچ کدوم معیار تشخیص عسل اصل نیست. عسل اصل، با نظارت روی کار زنبوردار و آزمایش تخصصی در آزمایشگاه های معتبر قابل تشخیصه که کشمون این 2 کار رو برای اطمینان از اصل و با کیفیت بودن عسل انجام میده. علاوه بر این از قدیم رایج بوده که عسلی که اصل نباشه شکرک میزنه. اما باید توجه کرد که در عسل طبیعی هم همین اتفاق برای عسل می‌افته که به اسم رس بستن یا رس زدن معروفه. رس بستن عسل به عوامل متفاوتی از جمله وجود گرده گل، تکه‌های موم، میزان رطوبت عسل، میزان گلوگز و مواد قندی موجود در عسل مربوطه و برای هر عسل زمان متفاوتی داره. پدیده رس بستن از چند روز بعد از برداشت عسل تا سال‌ها بعد ممکنه اتفاق بیفته. برای همین علامتی برای تازه یا کهنه بودن عسل هم نیست و به نوع عسل بستگی داره



دیدگاهتان را بنویسید