لواشک یکی از شوریجات محبوب است که طرفداران زیادی دارد. این خوراکی محبوب شامل طعمهای مختلفی است، حتی برخی طعمهای آن نیز شیرین هستند. تا کنون فقط در رابطه با معایب استفاده از لواشک صحبت شده است؛ اما مصرف لواشک فوایدی بسیار را نیز برای بدن در پی دارد.
خواص غذایی لواشک شامل موارد زیر است :
- ویتامینها و مواد معدنی: لواشک دارای ویتامینهای A و B و مواد معدنی (مخصوصاً پتاسیم و کلسیم) میباشد. به دلیل کالری پایین آن، به عنوان یک میانوعده مناسب میباشد و مصرف آن چاقی را به دنبال ندارد.
- منبع آنتیاکسیدان: لواشک اغلب از میوههایی مثل آلو، آلبالو، انار و زرشک تهیه میشود که همگی خواص آنتیاکسیدانی دارند.
- کمک به کاهش وزن: مقدار فیبر موجود در لواشک باعث میشود که فرد برای مدت زمان طولانیتر احساس سیری کند. لواشک جایگزین بهتری برای شیرینیها است و با کاهش مصرف کربوهیدراتها و قندها به کاهش وزن کمک میکند.
- خواص مخصوص میوههای مورد استفاده: لواشک دارای ویژگیهای مختلف است. به عنوان مثال، لواشک آلو برای درمان یبوست مفید است و لواشک سیب اثر عکس دارد.
- ترکیبات مغذی: ترکیبات مغذی لواشک شامل فیبر، مواد معدنی، فسفر، کلسیم و آهن میباشد.
با مصرف لواشکهای آویشه که به صورت بستهبندی شده که با مجوزهای بهداشتی تولید میشوند، با خیال راحت از طعم و مزه لواشک لذت ببرید.
میتوانید لواشک را به عنوان یک میانوعده سالم و خوشمزه میل کنید. از میوههای آلو، کیوی، انار، سیب ترش و حتی لواشک چند میوه برای تهیه لواشک خانگی آویشه استفاده میشود.