لواشک خانگی

لواشک خانگی آویشه

لواشک ها در دسته ترشیجات ها قرار دارند که در هر سنی که باشید بازم برای امتحان کردن لواشک های مختلف فرصت دارید و شما میتوانید با تمام میوه های هر فصلی لواشک تهیه کنید . درباره طعم های لواشک ها باید گفت که لواشک های با طعم ترش بیشتر از الو سیاه، الو زرد ،انار ، و زرشک ، درست میشوند و لواشک های ا طعم ملس با ، هلو ، سیب ، کیوی، درست میشوند و دنیای از طعم های محتلف را برای شما فراهم میکننددر ادامه این مقاله با درست کردن لواشک خانگی و نوع میوه شمارا همراهی میکنیم .

لواشک الو سیاه

برای درست کردن لواشک الو سیاه شما به 1 تا 3 کیلوگرم الو و و کمی نمک نیاز دارید .ایتدا شما باید الو ها را تمیز کرده و درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید در زمانی که الو ها پخته میشنود نمک را اضافه کرده ولی اگر طعم ملس میخواهید باید کمی شکر نیز باید اضافه کنید بعد از پخته شدن الو ها ان هارا از صافی رد کنید تا پوست و هسته الو ها جدا شوند . سپس باید کف یک سینی مسطح را با نایلون بپوشانید . الو هایی که از صافی رد کردید را به صئرت کاملا یک نواخت روی سطح نایلون بپوشانید . سینی را درمقابل تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید تا به مرور زمان الو ها خشک شوند

لواشک الو زرد

برای درست کردن این نوع لواشک مانند الو سیاه کافی است که ان ها را شسته و به روی حرارت قرار دهید تفاوتی که الو زرد با الو سیاه دارد این است که الو زرد در مقابل حرارت بسیار نرم میشود وبا نرم شدن الو ها شما میتوانید هسته ان ها را به راحتی جدا کنید بعداز رسیدن به غلظت مایه الو زرد مطابق با ذائقه خود نمک یا شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید که مواد یک دست شود . یک سینی یا یک سطح صاف را با نایلون بپوشانید و مایه لواشک الو زرد را به آن منتقل کنید سپس سینی را درمقابل نور خورشید قرار دهید تا خشک شود

 لواشک انار

اگر ذائقه شما ترش پسند است باید یگوییم که یکی از ترش ترین های لواشک که انتظارات شما را براورد میکند لواشک انار است .برای ساختن لواشک انار طبق نیاز خود انار تهیه کنید بعد از ان انار هارا به شکل دانه دانه کنید و درون یک قابلمه بریزید و به مدت 4 الی5 ساعت به ان اجاره دهید که در دمای اشپزخانه آب بیندازد بعد از این فرایند اید قابلمه را روی حرارت بگذارید تا دانه های به طور کامل له شنود به طوری که گوشت را از هسته بتوانید جدا کنید بعد از این فرایند باید یک فرصته 1 الی 2 ساعته به دانه ها بدهید تا به خوبی خنک شود .بعد از طی این فرایند انار ها را درصافی ریخته و با گوشت کوب له کنید تا به یک نایه مقام مانند سس گوجخ فرنگی برسید اگر به این مشگل برخوردید که مایه انار غلظت کافی را نداشت آن را برگردانید و روی حرارت قرار دهید و در ایم مرحله است که نمک و یا شکر را اضافه کنید درنهایت مایه انار را روی یک سینی که از قبل با نایلون پوشانده اید بریزید و در مقابل نور خورشید بگدارید تا خشک شود

لواشک سیب

برای درست کردن لواشک سیب هم همان گونه که برای دیگر لواشک ها گفتیم اول باید به خوبی شسته شوند و پوست آن ها را بگیرید و هسته آن ها را جدا کنید و به صورت ورقه ورقه ای خورد کنید و روی حرارت قرار دهید سپس نمک و یا شکر را به سیب ها اضافه کنید وبگذایر تا به خوبی پخته و نرم شوند . بعد ار نرم شدن سیب ها باید باید سیب های له شده را به خوبی خنک کنید و بعد از انجام این فرایند آن ها را از صافی عبور دهید تا به مایه ای برسید که میخواهید برسید . بعد از خنک شدن این مایه باید ان را روی یک سینی به صورت یکتواخت پخش کنید و بعد درمقابل نور خورشید قرار دهید تا به صورت کامل خشک شود

تهیه لواشک خانگی و خرید لواشک خانگی

سایت آویشه که با رعایت اصول بهداشتی و محصولاتی مرغوب این امکان را برای شما فراهم ساخته است که  شما میتوانید با مراجعه به محصولات این سایت و سفارش خود را ثبت کنید . سایت آویشه بر این تلاش است که یک مزه به یاد ماندنی برایتان ایجاد کنید

دیدگاهتان را بنویسید